FineFour pakketdienst

Van bestelling tot verzending

126.000+

Pakketten verzonden 

100+ 

Tevreden webshops

20+

Jaar ervaring

Bespaar geld en tijd met ons verzendplatform

Door gebruik te maken van ons verzendportaal in MyParcel kun je verzenden tegen de scherpste tarieven. Hoe meer wij gezamenlijk verzenden hoe goedkoper de tarieven kunnen worden. 

Over ons

Sinds 2019 zijn wij operatief als FineFour Fulfilment. Omdat wij hebben gemerkt dat veel ambitieuze ondernemers willen starten met e-commerce, bieden wij graag een helpende hand om zo samen te kunnen groeien. Wil jij kleinschalig beginnen? Dan ben je bij FineFour aan het juiste adres! Wij werken met scherpe all-in tarieven, zodat je geen extra kosten hebt voor inslag, opslag (tot 2 pallets), verpakken en verzenden. Al vanaf €1,95 per bestelling zorgen wij dat jouw bestellingen bij de klant komt.

Zo werkt de pakketdienst van FineFour

Wij verzenden dagelijks honderden pakketten met onze pakketdienst, hierdoor kunnen wij door schaalvoordelen de laagste prijs bieden.

Koppel jouw webshop

Door je aan te melden bij onze pakketdienst maken wij met jouw gegevens een eigen MyParcel account. Wij koppelen jouw webshop aan het het MyParcel account doormiddel van een API. 

Orders ophalen en labels aanmaken

Met één klik zijn al je bestellingen ingeladen in onze pakketdienst verzendtool. Vervolgens kan je de bezorgoptie kiezen en de labels printen. Nadat je het label op je pakket geplakt hebt, is je bestelling klaar om verzonden te worden.

Lever in bij een PostNL punt

Wanneer jouw pakketten zijn ingepakt en klaar zijn voor verzending kan jij een pakketten bij een dichtstbijzijnde PostNL punt brengen. 

De pakketten worden op tijd bezorgd bij de klant

Nadat het pakket verzonden is, wordt de klant op de hoogte gehouden door middel van een gepersonaliseerde track & trace e-mail. De klant kan hierdoor op ieder moment zijn of haar bestelling volgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?